Review Anime : Tegami Bachi Reverse


Review
Season 2 ni agak mengecewakan bagi aku. Rasa macam ada sesuatu yang tak best untuk ditonton. Walau bagaimana pun, anime ni masih ok untuk ditonton. Taklah seteruk mana. Mungkin agak boring jelah rasanya. Bagi aku, yang memeriahkan cerita ini ialah Niche dan Steak. Watak yang lain semua serius je.

Aku bagi 3.8 bintang untuk anime ni.

Tegami Bachi Reverse
Genre : Adventure, Supernatural, Slice of Life
Episod : 25 episod
Tarikh Siaran : 2 Okt 2010 - 26 Mac 2011


Sinopsis
Gauche Suede telah kehilangan hatinya dan bertukar nama menjadi Noir. Noir menjadi Marauder (pencuri surat) untuk menjatuhkan kerajaan. Noir kini terbabit dalam kumpulan berhaluan kiri yang dipanggil Reverse. Lag seeing pula berusaha untuk memulihkan ingatan dan hati Noir supaya kembali menjadi Gauche.


Soundtrack
1.  Chisana Mahu - Stereopony (OP1)
2.  Wasurenagusa - Piko (ED1)
3.  Yakusoku - Suga Shikao (OP2)
4.  Perseus - Yamazaru (ED2)

Apa pendapat korang tentang anime ni?

3 doa buatku makin comel:

KiD said...

aku baru lyn 1st season.itu pun tak habes lg.

Halusinasi said...

seson 1 ok lagi...season 2 ni kurang mengancam la..

Ain Dzaya said...

"Hadiah dari Allah.".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...