Muka Aku Setelah Dirasuk Photoshop

Setelah blur beberapa hari, aku telah mendapat idea untuk memanipulasikan muka aku yang sedia tak cantik kepada lebih cantik + ganas. Dengan menggunakan Photoshop CS3, aku berjaya memanipulasikan gambar aku yang serba tak lawa ni kepada muka yang sangat2 lawa

Gambar asal^^

Aku touch pipi bagi lagi gebu 5 inci, mata pakai contact lens, pakai shawl ala2 Hana Tajima, kasi blusher sana sini. Bibir juga tidak dilupakan, lip gloss lebih berkilau dari biasa.
.
.
.
.
.
.
.
HENSHIN!!!
.
.
.
.

Gambar selepas! 
Hahaha, macam mana? Cun kan?
Aku rasa lebih lawa dari biasa
Aku yakin, lepas aku mekap macam ni gerenti + warantty takkan ada sesiapa yang berani nak kacau aku dah^^


P/S : Jangan pula tak tidur malam sebab teringatkan aku. Aku tahu korang rindukan gambar aku, sebab tu tak mahu tidur kan? Hik Hik Hik

24 doa buatku makin comel:

HazHand said...

hohoi!! jgn nk upload sgt l;a gmbr nh..kang kene rasuk btol2 kang.haha

Halusinasi said...

hehe...yg ni muka sendiri kena rasukk..biasr orang tersentap^^

MagikaKotak said...

ahaha..leh berlakon cita hantu nie..:)

Halusinasi said...

hehe...boleh kot, tapi tak reti nak berlakon elok2...mesti nk tergelak ke kejenya^^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

takooottt!!! cam banshi shaba..wuwuuu~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

boleh ganti kak limah la gaye nye...

Fakhrul1409 said...

ehem2..mau rasuk ka? hhahahaa

Halusinasi said...

Kak Maera : hehe...ok2, tak buat dah...kang akak gak tak tdo malam^^

Line Putih Hitam : hehe, boleh jugakl kan? oohh produser, amiklah sy berlakon^^

Fakhrul : hehe, ni pun dh kena rasuk...tak larat dh merasuk orang^^

zuhimi said...

lawa2, i loike :D lepas ni boleh la berlakon cecite vampire suck :D Hªªhªhªª!

kaizen said...

mmg tdo mlm ni mimpi kn awk je laa..

Halusinasi said...

Zuhimi : ceh, tak mahu aku berlakon cte tu...Vampire Diaries ok jugak^^

kaizen : alamak, mimpikan muka di gambar kedua ni la k?

kaizen said...

xnk laa...komfom x tdo klo no 2 tuh....

Halusinasi said...

habis tu gambar yg no 1 tu ke? jangan2...

hanafiadam said...

waaaa...hebatnye anda edit gamboo..huhuhu

Halusinasi said...

eh2, mana ada...im just a beginner bro^^

Muhd Fadil said...

makin rindu kat yana ade ah. haha

kaizen said...

nape pic no 1 xleh??

Halusinasi said...

Muhd Fadil : haha, rindu kat Yana meh? tak tido malam kang, Yana tak tahu^^

Kaizen : pic tu tak lawa pun...

kaizen said...

bg la pic yg lawa lg...

Halusinasi said...

rasanya pic yang paling lawa yang pic no 2 tu...^^

kaizen said...

pic no 1 lg lawo...

Halusinasi said...

haha...yela tu....

Kei Seichi said...

menakotkan....
elok2 muke chomel dah jadi chucky...hahaha...

Halusinasi said...

haha...chucky tu ramai org suka je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...