Gathering Blogger Perak di Teluk Batik

Rata-rata kebanyakan blogger yang hadir Gathering Blogger Perak di Teluk Batik dah update kan? Aku jugak yang terlambat. Minta maaf, aku terlalu sibuk kerana banyak kecemasan berlaku kali ni. Tak dapat nak update awal-awal.


Alhamdulillah, hari ni masih diberi kesempatan untuk "up"kan entri ini. Yezza! 


Pada tanggal 4 Jun 2011, Blogger Perak telah mengadakan Gathering Blogger di Teluk Batik. Gath kali ini memang berlainan berbanding gath sebelum ini iaitu lebih berbentuk outdoor. Jadi macam-macam aktiviti dapat dibuat. Antaranya :


BBQ Ayam. Nyummy!
Ayam telah diperap oleh Fiza
Ruzz plak dengan sambal ikan bilisnya
Sedap wooo...

Mandi-manda
Aku tak join sebab tak bawa baju lebih. Waaa

Sambut Birthday Girl, Nisa^^
Saat tangan dia menggeletar suap Penyu
Saat ini kami semua ketawa lihat tangan Nisa terlalu shaking
Macam pengantin la korang ni.

Photoshoot bersama Blogger Perak!
Suka sangat-sangat gambar ni!

Photoshoot FREE!
Sorang-sorang dapat photoshoot free, manalah nak dapat kat tempat lain kan?

Info sempena Gath 4 Jun :
- Bangun awal sebab nak masak Gulai Taucu dan nasi 2 periuk
- Tiba lewat 11.30 pagi di lokasi kerana sesat 10 minit di Teluk Batik (macam mana boleh sesat, dah duk Manjung 17 tahun. Nampak sangat jarang keluar rumah)
- Sengaja ajak Nisa sembang ke pantai atas sebab arahan Penyu dan Ruzz. Suprise for birthday girl!
- Dapat main aci kejar dengan Muna. Betul tak Muna? Hehe^^
- Berjumpa dengan orang misteri. Menakutkan! @_@
- Gathering paling meriah yang pernah dianjurkan. Terima kasih kepada semua yang hadir!

Rugi sangat-sangat kepada yang tidak join hari tu. Macam-macam kenangan dapat dirakamkan. InsyaAllah, pada masa akan datang, kita jumpa lagi ye^^

18 doa buatku makin comel:

Admiral Hafiz said...

sedap diyana masak...

Entry Terkini:
AMARAN: Jangan baca entry ini pada waktu tengah hari..

Muhd Fadil said...

perghhhhh ! sentap kot saya tak pergi gath.

sekian terima kasih.

Ros Anisza said...

sedap menu ari tu...semua pakat gelak waktu nisa suap kek tu...malu gler...

-Faridz- said...

tq kt dyana gk. org misteri? woo. misterius nye

HazHand said...

BEST GILE SEYH!! grrr,nk gak! hum

ieya said...

sedih tak dapat join :(

Muhd Fadil said...

hahaha. bace entri ni gak korang !

http://penyuagar.blogspot.com/2011/06/gath-bbq-blogger-perak.html

Halusinasi said...

Admiral : terima kasih^^

Penyu : ngada-ngada la ketua ni...adeh..

Nisa : masa Nisa la paling best sekali...tak dapat lupakan kenangan tu^^

Faridz : sama2..adalah org misteri itu...

Hazhand : jom la trun Perak...best tau^^

ieya : alahai, nanti kami wat lagi, join tau^^

-Faridz- said...

org misteri tu kco kamu ke?

RUZZEZANIE said...

ase mcm diseru disini..hahaha..

:: gath yg sgt best! excited menggila msih bersisa hga saat ini..

-Faridz- said...

wah2 ruzz diseruu~

Muna rahimah said...

yeayy , kita maen aci kejar kan ? HAHA . rinduuuuuuu <3

Nay said...

huhuhuhu .. dengki !

HaNa Hani said...

wah....xrahu menahu pown der gathering..kalo x..leh join
^_^

Halusinasi said...

Faridz : dia tegur je..tak kaco pun...

Ruzz : kan2..memang masih teringat semua tu^^

Muna : nanti kita main aci nyorok plak nak tak?

Nay : alamak, laian kali join kalau kita wat gath lg^^

Hana Hani : alahai, mesti duk area cni gak kan? lain kali join tau..mesti bertambah meriah...

-Faridz- said...

oo bgs ar xkco.. huhu cian dyana

Amni said...

waaaaa... serius emua sporting... hari tu buat gathering blogger sarawak.. tapi tak cukup meriah macam gini la.. best2!

Halusinasi said...

nanti join la group kami..memang meriah^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...