Gathering Blogger di Burmese Pool, Taiping

Alhamdulillah selesai jugak gathering di Burmese Pool, Taiping semalam. Tak sangka gathering kali ini mengumpulkan lebih banyak blogger iaitu sebanyak 35 orang. Memang meriah. Tak silap aku, 5 buah kereta yang menyerang ke Taiping (macam hantar rombongan meminang pula).

Antara yang hadir :
Nordiyana Khairudin
Ros Anisza
Muhd Fadil
Amirul Hafiz
Bro Reez
Bro Framestone
Adired Adib
Bro Azqar
Jackie Koh
Touya
Amirul Abu
Faridzul
Syakir Rahman
Pisyek Kumar
Qusya Azmi
Ieyra
Amalina Yaacob
Nurhafizah
Nur Aziemah
Muna Rahimah
Raja Azlin
Ummu Khaulah
Afiqah Nu'aimi
Nurul 'Aqilah
Lai Akma
Aten Azhar
Nurul Atiqa
Nurhayati
Noraliaa Farhana
Ruzz Ezzanie
Reena Tan
Noor Hanisah
Angah

Ok, jom kita layan semua gambar-gambar sepanjang kami berada di sana.

Nampak tak aku yang pakai seluar senaman itu? 
Nampak benor tak sabo masuk air terjun

Sesi ice breaking. See? I'm wearing spec.

Sesi mandi manda bersama kawan-kawan

Lepas tu ada makan-makan
Ayam BBQ wajib ada. Sos pun ada kali ni

Bersama adik Muna Rahimah. Muna sangat cool dengan spek itu. Cun!
Nampak tak mata aku yang sangat fake itu. Lens punya pasal la ni.

Lepas selesai makan-makan dan bergembira di Burmese Pool, kami ke Taman Tasik Taiping
Sesi photoshoot! Semua lambai tangan.
Eh ada Bro Framestone la..
Muka aku terhalang dengan board Blogger Perak. Haha

Blogger wanita yang hadir

Blogger lelaki

Bersama Ummu Khaulah
Nampak tak pipi aku yang sangat tembam itu
Gemuklah pipi ni...

Muka aku sangat letih...Waaa

Kami dari Manjung mahu pulang, sempat lagi bergambar

Ruzz! I LIKE dis pic so much. Riang ria bersama Ruzz

Terima kasih kepada semua yang sama-sama menjayakan gathering kali ini. Credit untuk semua photographer yang menangkap gambar kami. Korang memang terbaiklah!

P/S : Ada seseorang tegur aku di gath, "Eh, kau ke Anime Freak tu?". Alhamdulillah, ada jugak yang kenal. ^^

16 doa buatku makin comel:

Aimifiqa said...

hehe. best pegi gath. hopefully dpt join lg kan2? suke gath. tapi time gath tu agak seganla. heehe ><

kaizen said...

baru nmpk pakai spek...

Kei Seichi said...

waa..bestnye...
bile la nak dapat join gath kan...

Muhd Fadil said...

jangan la mantioned SOS sangat Yana. sentap mak noks.. bhahahaha..

Halusinasi said...

Aimifiqa : pasni tak perlu nak segan2. tegur je semua org..InsyaAllah ok je^^

kaizen ; waaa, selama ni tak pernah nmpak ke?

Kei : lain kali kita plak gath..haha

Fadil : haha, tula, siapa suh tinggal sos lagi...pasni beringat tau..

Ruzzezanie said...

auwww..ada gambar kanak-kanak ribena sdg berbuaian..hihi..best kn yana gath kali ni? enjoy dgn yana jugak tau..moga jumpe lagi..

# BBQ sedap sebab ada sos!hahaha

tomato said...

waaaaaaahhhhhhhhhhhh sangattt jelessss !! T_T

touya said...

tak sempat lak aku nak sembang ngan ko , ramai sangat member baru ....

angah said...

terharu dapat jumpa retis semua....next time kita jumpa lagi ok
insyaallah la..:D

Halusinasi said...

Ruzz : best2...janji semua enjoy^^

Tomato : lain kali join tau^^

Touya : aku pun tak tahu nak tegur sape2 dh...InsyaAllah ada gath lagi, kita bertegur la yek^^

angah : tu dia...angah pun retis jugak! InsyaAllah kita jumpa lagi^^

Muhd Fadil said...

skang kan.. bila pi market nak beli sos, terus sentap. beli sos je sentap.
cam sos tu emmanggil2 nama fadil. kenapa ek?

Halusinasi said...

ni kes kat gath di Teluk Batik la...haha

Admiral Hafiz said...

wahh bestnye g gath....

Entry Terkini:
Gathering Blogger Mana Yang Bagi Photoshoot FREE selain kat sini?

Cik Reena Tan said...

untunglaaaa~ #terlambat komen. haha!

Halusinasi said...

Hafiz : best!

Cik Reena : takpe, janji dah singgah^^

Muhd Fadil said...

banyaknya fadil komen TYPO. dem ah.. terketar-ketar tangan ni menaip. cewah...alasannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...