Review Anime : Minami-Ke!


Sesiapa yang suka lawak-lawak sengal? Ha! Apa kata kita layan anime Minami-Ke!

Minami-Ke!
Genre : Komedi, Slice of Life
Tema : Crossdressing, Keluarga, Sekolah
Episod : 13 Episod
Tarikh Tayangan : 7 Okt 2007 - 30 Dis 2007


Review
Sepanjang 13 episod yang aku tonton, anime ni memang tak membosankan. Korang takkan berhenti gelak melihat telatah 3 adik beradik Minami yang sentiasa mencuit hati. Jalan ceritanya sangat simple dan tak susah difahami. Hanya mengisahkan kisah adik beradik yang Mungkin anime ni tidak sepopular anime Ouran High School Host Club, tapi ia masih berbaloi untuk ditonton. Tak sabar nak menonton 3 musim lain anime ni.

Rating untuk anime ni 4.5 bintang!


Soundtrack
1.  Keikenchi Joshochu - Rina Satou, Marina Inoue & Minori Chihara (OP)
2.  Colourful Days - Rina Satou, Marina Inoue & Minori Chihara (ED)

Apa pula pendapat korang tentang anime ni?

5 doa buatku makin comel:

Kei Seichi said...

best ke cite ni?episod pon xbnyk kn..mgkn nak cari la nnt..hehe

A'IM said...

skrg dok layan one piece je hehe

Halusinasi said...

Kei : yup2...cte ni best!

A'IM : alorh...

Dzarief Zuhdi said...

hoho.. lama dah teerbaca review kat sini.. skang ngah layan anime brave10 ngan honey n clover.. hehe..

Halusinasi said...

honey n clover tak tgk lagi!!! dgr kata cte tu best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...