Gathering Blogger Perak : Teluk Batik dan Kejutan Buat Aku

#Entri seminggu selepas gathering. Maaf lambat update.

Walawei, penat bukan main, baru balik ke rumah tak sampai seminggu, dah kena sertai gathering. Gara-gara Penyu nye pasal la ni. Katanya lama sangat tak jumpa. Aku pun ok jelah. Memang aku akui, sejak sambung belajar, aku tak ada masa untuk join gathering atau jumpa kawan-kawan blogger. Masa untuk berblogging pun tak ada. Sibuk memanjang dengan assignment dan kerja yang tidak pernah habis.

Ok, kita sambung cerita pasal gath ni...

23 Januari 2011
11.45 pagi

Walaupun aku penduduk Manjung, tapi aku antara yang paling lewat sampai. Risau je kena bebel dengan Penyu. Al maklumlah, aku ditugaskan membawa tikar dan tong air. Tak ada tong air, tak ada air untuk mereka. Minta maaf sangat-sangat sebab tiba lewat ke lokasi.

Jom kita layan gambar sepanjang gathering kali ni...

Mesti nampak aku dengan beg kuning kan?


Aku duk tersepit antara mereka^^

Blogger Girl yang hadir

Blogger Boy yang hadir (sikit je)

Walaupun kita dah lama tak jumpa, kemesraan masih dirasai antara kita. Blogger Perak memang yang terbaik! Sayang korang banyak-banyak.

Dan yang paling mengejutkan, mereka membuat video khas sempena hari lahir aku (23 Januari).



Terima kasih banyak-banyak kawan-kawan! Aku memang terharu sangat-sangat. Menangis aku bila tonton video ni. Inilah hadiah hari lahir aku yang paling best. Korang memang terbaik!

P/S : Rasa kekok sebab lama tak berblogging. Harap masih ada yang masih membaca blog ini. InsyaAllah, aku akan update anime kalau sempat.

P/S/S : Rasa sudah tua. =.="

8 doa buatku makin comel:

amirul iman said...

syok nye gath !
awok org perak juga..rase nak join lah gathering cmtu..haha~

Kei Seichi said...

untung la pg gath..hehe..

dyla atsuya said...

wow,bestnye..dyla pown org perak n mmg tringin na join gath tpi segan pulok..hehe

Halusinasi said...

Amirul Iman & Dyla Atsuya : ala, nanti joinlah gath Blogger Perak.. Memang best sangat2!

Kei : nanti kita gath lagi sekali nak? ^^

Penyu said...

terharu ade gambo penyu. haha

Halusinasi said...

haha,penyu ni memg...

Nur Intan Syafinaz said...

Wuhuuu..syg yana jugak!:D

A'IM said...

happy birthday again... dah besaq jangan nakal2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...