Anda Semua Rindu Blog Ini Tak?


Tak larat dengan assignment yang berlambak

Lama gila aku tak jenguk blog ni. Blog pun dah bersawang. Aku pun dah lama tak ikut perkembangan terkini mengenai blog. Apa-apa cerita terkini, memang aku dah ketinggalan. Almaklumlah, walaupun aku bukanlah seorang pelajar yang aktif, tugasan yang banyak masih perlu dibuat. Jadi aku membuat keputusan untuk meninggalkan seketika dunia blog ni. Jika ada kelapangan, aku akan tulis entri.

Ok, aku nak buat survey. Sila jawab dengan jujur ye :
(a) Apakah topik yang korang suka tentang anime yang perlu dikupas?
(b) Apakah genre anime yang paling korang suka dan tak pernah aku kupas?
(c) Perubahan apa yang aku perlu buat pada blog ini?
(d) Rindu blog aku tak? (ok, soalan ini tak berkaitan. Hehehe)

Aku tak janji untuk mengemaskini entri terkini dalam blog ni. Tapi aku akan cuba sedaya upaya untuk update dari masa ke semasa.

P/S : Korang boleh juga lawat blog Melankolik Hati.

11 doa buatku makin comel:

Kei Seichi said...

erm..nak jawab ni..hehe

a)pape je pasal anime yang menarik, macam anime2 baru or ranking anime setiap minggu ke.pasal mangaka pon ok jugak kot..hehe

b)suke anime mcm fiction, yg banyak lawan2 or yg mistik ke..hehe..try la macam gunsliger girl,black jack, black cat ke..hehe

c)ok je blog ni.xperlu ubah pape kot..hehe

d)rindu la..rindu tuan die jugak..hehehe

Bro Aim said...

tolong upload video one piece ok tak..haha

kaizen said...

A) tlg kupas anime yg berubah jalan cerita dr versi asal(komik/manga)

B) tlg kupas anime genre adventure or lawak yg btol2 menarik kalau ade genre lain yg menarik pon ape salahnyer

C) blog no komen

D) kalo bleh tlg tmbh info psal OST/soundtrack untuk setiap anime sbb minat giler dgn lagu2 anime lg2 gundam...

-Faridz- said...

Ok, aku nak buat survey. Sila jawab dengan jujur ye :
(a) Apakah topik yang korang suka tentang anime yang perlu dikupas?
- tntang anime ye. err anime2 baru yg yana tgk

(b) Apakah genre anime yang paling korang suka dan tak pernah aku kupas?
yg mnarik, yg jln cite bes or lukisan dier cntk =)

(c) Perubahan apa yang aku perlu buat pada blog ini?
ok da ni kot. hehe

(d) Rindu blog aku tak? (ok, soalan ini tak berkaitan. Hehehe)
rndu blog dan tuan blog nye jgk =) ops. larik. hehehe

Halusinasi said...

waaah, terima kasih semua..blog ni akan diperhebatkan lagi pd masa akan dtg^^

Anonymous said...

What heyday isn't today?

Rika Xandera said...

(a) Apakah topik yang korang suka tentang anime yang perlu dikupas?
--> Segala-galanya tentang anime lahh!! :3

(b) Apakah genre anime yang paling korang suka dan tak pernah aku kupas?
--> Sy suka genre HISTORICAL..Japanese historical anime..mcm sengoku basara etc

(c) Perubahan apa yang aku perlu buat pada blog ini?
--> Tak payah ubah pape. ok je ;)

(d) Rindu blog aku tak? (ok, soalan ini tak berkaitan. Hehehe)
--> baru jumpa blog ni . Subarashii nee!! :3

Halusinasi said...

Thankz Rika^^, really appreciate it^^

♫ yurekajuey-sama ♫ said...

hi ^w^ first time visit blog ni..about anime,kakkoi nee >w<
yureka ni anime freak jgak..
ni blog yureka : www.yurekajuey-sama.blogspot.com & www.animeshared99.blogspot.com !
bole brkongsi citer psal anime :)

oke! kmbali ke soalan :

(a) Apakah topik yang korang suka tentang anime yang perlu dikupas?
-ape2 je tntang anime!
(b) Apakah genre anime yang paling korang suka dan tak pernah aku kupas?
-horror mcam mirai nikki or jigoku shoujo..action mcam 07-ghost,vampire knight n etc..
(c) Perubahan apa yang aku perlu buat pada blog ini?
hmm..no idea >w<
(d) Rindu blog aku tak? (ok, soalan ini tak berkaitan. Hehehe)
-first time visit here ^.^

♫ yurekajuey-sama ♫ said...

(a) Apakah topik yang korang suka tentang anime yang perlu dikupas?
-ape2 je tntng anime xD
(b) Apakah genre anime yang paling korang suka dan tak pernah aku kupas?
-horror,action and all genre >w<
(c) Perubahan apa yang aku perlu buat pada blog ini?
-no idea...
(d) Rindu blog aku tak? (ok, soalan ini tak berkaitan. Hehehe)
-first time visit! ^^

hi!:) yureka ni anime freak jgak..ni blog yureka : www.yurekajuey-sama.blogspot.com & www.animeshared99.blogspot.com

blog ni kakkoi nee~ about anime,pas ni bole kongsi citer :)

Halusinasi said...

yup2, tq so much for ur respon^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...