I'm Super Duper Double Triple Happy!

Itulah perasaan aku malam tadi. Nak menjerit sangat2, nak cerita kat semua orang. Tapi akhirnya aku hanya menjerit kat bantal busuk aku je. Tekup muka kat bantal lepas tu menjerit puas2. Guling2 kat atas katil, gelak sorang2, senyum sampai ke telinga sorang2. Macam orang gila kot. (Note : Jangan pula korang telefon Tanjung Rambutan disebabkan adegan yang tak semena-mena sebentar tadi) Haha. Entah macam mana aku boleh teruja sangat2 tentang perkara kecil je. (Bagi aku, ini adalah perkara terindah yang mungkin berlaku pada aku).

Nak tahu sebab apa? Aku dapat sertai 1 event yang hanya terhad kepada 60 pax sahaja. Walaupun perlu bayar RM50, tapi info yang akan dapat tu amat berbaloi-baloi. Nak tahu apakah event tersebut? Klik di sini.

Aku dah confirmkan tempat. Korang nak join jugak? Boleh je, peluang keemasan masih terbuka tau. Jom2 temankan aku nanti. Kesian aku sorang2 je. Tak ada sesiapa nak temankan aku. Waaaa

P/S : Ada dress code untuk event ni. Masih buntu nak pakai baju apa.
P/S/S : Kawan cakap aku ni terlalu teruja sampaikan semua perkara aku fikir sangat positif. Haha, thinking positive are better, right?

6 doa buatku makin comel:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
SINGGAH BLOG AWAK JAB... BILA NAK PERGI SMS YEK

*apple* said...

wow jadi model la dia lps ni... ;)

Halusinasi said...

brutalsolo : sms? maksud kamu mesej? (bingung dh ni)

apple : Kak, sekadar cuba2 je...hehe..Kalau ada rezeki, alhamdulillah...

Jerung Gergasi said...

jadi model? gud luck ..hee~

Qaseh dalia adelia said...

fuyooo gud luck...

Halusinasi said...

jerung n qaseh : terima kasih ya^^...berusaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...