Contest : SHOW YOUR POSE !

Ececeh, Cik Dyana @ Halusinasi mahu menjadi model? Sekadar cuba-cuba je (padahal dalam hati tu teringin sangat2). Tapi apa kata korang pun sertai juga contest ni? Mudah je, cuma klik kat banner di bawah ni :


OK, inilah diriku. Gambar tanpa editing ya:

Close up

Half body

Full body

Pendapat tentang www.evagurl.com:
Blog ini mengenai model, photoshoot, fashion show dan photographer yang dikendalikan oleh Kak Izma. Walaupun baru lagi menjadi follower untuk blog ini, tapi suka tengok fashion2 yang ditampilkan terutama shawl yang dipakai oleh Kak Izma. Cantik. Gambar2 Kak Izma menjadi model sangat2 cantik! Adore u so much!

Kenapa ingin menjadi model?
Susah soalan ni sebenarnya. Ngee~ Saya ingin menjadi lebih berani dan menambahkan keyakinan diri. Maklumlah sy ni pemalu orangnya. Selain itu, saya sangat2 sukakan fotografi dan gambar yang cantik2. Keinginan bertambah kuat apabila ramai rakan blogger telah mula mengambil bahagian dalam modelling ni. Jikalau saya dapat peluang ini, saya akan berusaha mempelajari dari pelbagai aspek seperti cara mengambil gambar yang cantik dan unik. Saya juga ingin cuba belajar memperagakan fesyen terkini. Dengan menjadi model, saya akan menjadi lebih bersemangat dan yakin dengan diri sendiri.!

Sekian, terima kasih^^

7 doa buatku makin comel:

fyna said...

hamboi..ni memang dah gaya model..sis pon nk join tapi terlebih umur pulak..sob3

Halusinasi said...

hehe...blushing ni...
sy sekadar cuba2 je...kalau ada rezeki, dapatlah sy ke belajar jadi model mcm kak^^

zety said...

awak cantik.

hope menang =)

Halusinasi said...

amin~ terima kasih zety...
hopefully!
persaingan sangat hebat...takot2...

♥sophie♥ said...

nice sys:)

Halusinasi said...

thankz dear^^

evagurl.com said...

check this out dear :)

http://www.evagurl.com/2011/03/announcement-for-contestants.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...