Blog Colourful

Jalan2 kat Blog Pilihan Malaysia, ternampak 1 segmen ni. Apa kata kita join, nak tak? Ada jugak contest untuk blog warna lain2 macam merah, hitam, biru, hijau, ungu dan lain-lain. Blog aku dalam kategori colourful bermaksud, blog yang berwarna-warni^^

Kenapa memilih warna ini:
- Ceria! Suka dalam blog yang ceria. Kalau warna yang malap, akan membuatkan emosi kita pun murung je. Nak update entri pun rasa malas je. Kan indah kalau hidup kita penuh dengan warna warni, bertambah gembira dan cerialah hidup ini.
- Membangkitkan rasa rajin dan bersemangat untuk update entri walaupun malas. Rasa segar je setiap nak update entri.
- Boleh mengubah mood daripada murung kepada ceria. Percayalah, warna boleh mengubah emosi kita.

Nak tag Nelly  dan Zero Designer untuk segmen ni

Sekian, terima kasih!

2 doa buatku makin comel:

Hanie_Dew said...

totally agree..your blog indeed so cheerful and inspired..sebab tu i follow..i follow (digi adv song)

Halusinasi said...

hehe...thank u so mush sis^^
hidup ni mestilah ceria!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...