Tak Kisah Nak Ulang Lagu Mereka Banyak Kali Pun~

Korang pun mesti ada penyanyi yang diminati kan? Bagi aku, kalau minat, mesti lagu-lagu yang terkini, korang muat turun dengan segera. Macam tu juga dengan aku. Kadang kala membuatkan aku nak ulang lagu-lagu mereka berulang-ulang kali. Tak rasa jemu pun. Jom lihat, siapakah penyanyi kegemaran aku.

YUI

Yuna

Michelle Branch

Secondhand Serenade

Paramore

2PM

 Big Bang

Aqua Timez

DBSK

Tommy February6

UVERworld

FT Island

Tu je setakat ini. Alamak, terserlah suka lagu dari Jepun. Muzik mereka sangat-sangat best dan unik. Kalau lagu kat negara kita ni kebanyakkannya hampir sama je bunyinya. Korang pula bagaimana? Ada minat mana-mana penyanyi tak?

P/S : Asyik mendengar lagu dari Yui yang bertajuk You. Sangat best!

9 doa buatku makin comel:

mushroom said...

nk donlod la yg yui tu.. macam bes je..

Halusinasi said...

memang best sgt2..lagu ni dari filem Paradise Kiss^^

Admiral Hafiz said...

layan yuna je

Entry Terkini:
Wow! Adik LISA SURIHANI menyanyi koir!!!

Halusinasi said...

haha, Yuna best jugak^^

Pacifista - X said...

salam...

yui memang best.aku siap beli online dvd album again tu.hehe...

kid said...

aku layan yui dgn uverworld.btw,apa lagu hit yui skang eh?

Halusinasi said...

Pacifista-X : waalaikumussalam...yeke? mesti mahal kan beli dr Jepun?

kid : Rasanya Hello dan You kot...cubalah cari..best!

L-hibari said...

suke yui-chan ngan ft island jugak..huhu

Yankee-kun said...

YUI plg best..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...