Tak Dapat Tidur Kerana Gathering Blogger Perak

Semalam adalah hari yang sangat super duper happening bagi aku. Maklumlah, dapat jumpa kawan2 maya, iaitu blogger dari seluruh Perak! Wow, suatu perasaan yang tak dapat dibayangkan. Teruja sampai lenguh2 kaki jadinya. Apa2 pun, nak kongsi kat korang aktiviti kami kat sana. Dan aku wakilkan gambar2 untuk menceritakan apa yang terjadi di sana^^

Tarikh : 10 April 2011
Hari : Ahad
Tempat : Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh

Tiba di Gunung Lang pukul 10.30 pagi. Lewat!!

Berkumpul di bawah pokok

Beratur nak naik bot...Yeah!

Bersama Eiyra dan Qusya di bot

Jom makan! Semuanya free! Jap2, aku lupa, aku sponsor pinggan dan sudu je hari tu
Sangat kedekut punya orang, kih kih kih

Anak dara sapelah ni, rajin benor (perasan)

Inilah blogger yang join Gathering semalam. Ramai kan? Hampir 30 orang rasanya
Dapat jumpa blogger otai, artis blogger, admin sekali dan tak dilupakan newbies macam aku
Happening sangat2 tau^^

Gadis2 Melayu terakhir
Baby tu cute sangat2^^
Merasa jugak dukung baby tu kejap, main2 pipi dia, geram!!!

Jejaka2 Malaya terakhir

Wakil dari Manjung, aku dan Muhd Fadil

4 anak dara kiut miut di sini

Bersama Cik Amalina, peace^^

Nampak tak justanimefreak kat situ, tu aku sain tau

Kredit to:
Muhd Fadil sebab sponsor tiket bot
Eija Hassan, Nisa Suyatim dan kawan2 yang sponsor makanan

dan yang paling penting, Admin Blogger Perak:
sebab anjurkan gathering yang meriah macam ni
Thanks a lot^^

Harap kita semua akan jumpa di gathering akan datang^^ 

19 doa buatku makin comel:

kaizen said...

jeles btol.....

Halusinasi said...

tak mahu jeles...kalau ada gath, kita akan jumpa jugak^^

kaizen said...

insya-Allah..pnjg umo kte jmpe gak..

Muhd Fadil said...

yana... fadil bukan admin. fadil cuma ahli biasa je.
takde special pun lam BP. admin ade dua je tau. :)

mekasih ade jugak gmbo fadil lam nih. tggal fadil sorg je belum buat entri pasal gath. haha.. tunggu.. banyak kejutan nanti. :)

Halusinasi said...

kaizen : amin~ moga2 kita jumpa yek~

muhd fadil : alala, orang kuat BP jugak kan? tak sabar nak tgk kejutan apakah itu^^

jackieKOH said...

name aku xdak....sob3..

ohh..justanimefreak rupe nye yg naek bot ngan ktorg..haha..misteri da selesai~~~

Entri Terbaru : [ ] Aku tersesat di Gathering Blogger PERAK!

Muhd Fadil said...

alamak. tak kuat pun yana.. just sapot group BP je. :)

Pisyek said...

oh, patut la pinggan pun rase macam best, ko rupenye yang sponsor...

mekasihhhh~~~

xD

Entri BP: Gathering Blogger Perak

Kei Seichi said...

waa...bestnye ade gathering..jelez ni...haha...

Apis said...

setuju ngn pisyek.sedap btol pinggan tu.ade rase manis ckit.sudu plak rangup.huhu..

www.hafism.com

fyna said...

meriahnye..haha ala xpe..sponser gak tu kan? keke

Dda Ly said...

happening nye gath korangg...:)

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

Nazrey Dylandy said...

bila nak buat lagi cmni ?rugi giler aritu tak dapat join ,sebab pergi jalan2 g kedah .. >.<

Halusinasi said...

jackie : akhirnya misteri si tudung hijau sudah selesai^^

pisyek : haha, sama2^^

kei seichi : kalau ada gath, joinlah skali^^

apis : ceh, tu pun dikatakan sedap meh?

Halusinasi said...

fyna : hehe, malu nak ngaku sebenarnya yg kite ni setakat sponsor sudu dan pinggan..hehe

dda ly : yup, memang happening sgt2...

nazrey : alorh, kalau tak, dh blh join sekali..huhu

Admiral Hafiz said...

insyaAllah next time kita wat gath lg eh


Entry Terkini: Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang - Sedapnya Dapat Makanan Percuma!

Halusinasi said...

hehe, moga2 dapat jumpa lagi k?

Kei Seichi said...

tu gath blogger perak je kan?blogger melaka ntah bile la nak wat...hehe...

Halusinasi said...

ada tu...nanti akan buat jugak tu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...