Aizdean Ada Blog! Jom Follow Dia!


Kenal Aizdean tak? Ala, pelajar yang berasal dari Malaysia tapi popular di Jepun tu. Dia penyanyi terkenal kat sana. Lagunya pernah di tangga pertama kat carta lagu di sana. Hebat bukan? Tak silap lah kan, dia dah menetap di Jepun sejak dia menjadi pelajar di sana dulu. 9-10 tahun kot. Sekali dia speaking Jepun, aku jadi terpana. Dan memang macam orang Jepun, tak ada slang orang Melayu dah. Memang hebat la dia ni. Kagum2!!!

Aku pun ada koleksi lagu dia tapi tak banyak. Memang payah nak jumpa. Lagipun dia tak pernah pun promot lagu dia kat sini. Jadi mana mungkin untuk dapatkan album dia kan? Paling aku suka lagu One (Mou Ichido). Best2 walaupun diulang banyak kali. Teringin nak tengok dia buat persembahan di Malaysia. Kat ABP hari tu dia ada datang tau. Tapi tertunggu jugak dia buat persembahan. Hati hampa, orang lain plak yang buat persembahan. =_="

Ni video promo lagu dia di Jepun. WOW

Kawan2, nak tahu tak, penyanyi ni dah ada blog! Jom follow dia untuk ketahui lebih lanjut tentang kehidupan seharian dia, perkembangan muzik dia di Jepun. Jangan risau, dalam blog ni dia speaking Melayu. Hehe^^

Klik pada banner ni untuk ke blog Aizdean!

P/S : Aku dah jadi follower rasmi blog Aizdean ni! Follower ke-103.
P/S/S : Ada yang kata dia tak mungkin popular di Malaysia. Kenapa yek? Orang Malaysia ni masih memandang rupa ke untuk menjadi popular? Hey, Aizdean ni smart jugak, pandai plak tu. Proud to be Malaysian!

11 doa buatku makin comel:

kaizen said...

yeay!!!

nnt leh la taw lagu2 best dr blog beliau....

nelly said...

suka dia !!

FurBall said...

wah..aku mmg duk cari lah blog dia..yain ke nih mmg blog official dia??ntah2 orang duk guna nama dia lagi..sbelum nih pon dah ada gak..huhu

Fahmi Mahat said...

wow~

ramai lagi ya artis kita kat sana, yana? igt pop shuvit jek. =)


entri trbaru fahmi ttg alexa, jom tengok?~! =)

Pisyek said...

Aduh, aku macam teruja gile nak g korea. mane tahu aku pun feymes kat sana. hahaha... xD

Halusinasi said...

kaizen : yup2...memang teruja sgt2 dapat jumpa blog dia ni...

nelly : suka dia jugak^^ semua lagu dia best!

Furball : ni memg officially blog dia. sbb dapat dr fanpage Aizdean di Facebook.

Halusinasi said...

Fahmi : btol2, Pop Shuvit pun femes kat sana gak. Hebat btol mereka ni^^

Pisyek : wow, harap2 impian tu menjadi kenyataan^^

Muhd Fadil said...

ini yang kita bincang kan semalam. hahaha

Halusinasi said...

yup2...follow dia tau^^

Muhd Fadil said...

yana. dah polo dah dia. heheheh. :)

Halusinasi said...

yeah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...