Mini Gathering Blogger Perak Yang Happening Tapi Aku Pening

# Terlambat nak update tentang mini gathering

Muka tak boleh blah, sungguh camwhore!

Tanggal 19 April 2011 bersamaan dengan hari Selasa, adalah hari Keputeraan Sultan Perak. Yeah! Negeri Perak cuti! Apa lagi, Blogger Perak pun anjurkan Mini Gathering di Ipoh Parade. Terus terang aku katakan yang mini gathering ini sangat2 meriah tapi memeningkan sebab asyik berpindah tempat je. Kira-kira 17 orang yang join gathering kali ni.

Jam 10.30 pagi, kami berkumpul di Ipoh Parade. Menunggu semua blogger sampai. Maklumlah, bukan semuanya ada di Ipoh. Ada yang dari Tronoh, Seri Iskandar, Taiping dan Manjung (aku la tu). Disebabkan tempat bowling tu dah penuh, kami ambil keputusan untuk makan dulu. (aku ingat makan je masa ni, lapar giler)

Ada gaya pro tak?

Selepas tu, setelah berbincang, kami bertolak ke Jaya Jusco untuk main bowling. Teammate aku, Admiral Hafiz (artis terkenal), Fahmi Mahat (jauh datang dari Gombak), Nisa Suyatim (bakal cikgu), dan Amalina Yaacob (pakar multimedia). Rasanya ni kali kedua aku main bowling. Mula2 memang masuk longkang, tapi akhirnya berjaya juga mempelajari teknik yg betul. Hua hua hua!!!

Inilah destinasi makan2 kami^^


Disebabkan food court di Jaya Jusco penuh, kami bertolak ke Restoran Nasi Vanggey dekat dengan Greentown. Kami semua makan di sana. Aku sekadar order Meggi Goreng je. Yang lain kebanyakkan makan Nasi Ganja. Aku tak larat nak makan nasi dah, full tank! Makanan yang makan masa pagi tadi masih lagi belum tercerna. Kenyang giler!

Dalam pukul 4.30 petang, kami bertolak balik. Memang 1 hari yang memenatkan tapi best! Dapat jumpa blogger2 baru, sambil2 tu beramah mesra dengan blogger2 lain.

Credit to Muhd Fadil, belanja kami minum. Maafkan Yana, terlupa bayar main bowling hari tu. Nanti ada masa, Yana bayar balik^^
Credit juga kat Admiral Hafiz sebab bekalkan gambar2 yang cun2 ni. Yana tak bawa kamera la. Waaa
Dan juga Bloggers yang datang hari tu, korang sangat supportive k? Semoga kita jumpa lagi dalam gathering akan datang, InsyaAllah^^

14 doa buatku makin comel:

Cik Reena Tan said...

hoyeah~ nice2. tunggu gambar camera penyu.. sume korang update gune gmbar same je.. :)

Fahmi Mahat said...

hoyeah~ =)

mana gambar yang yana da copy dari penyu tu? wink3

Fahmimahat

Admiral Hafiz said...

lps ni xmo la lawan bowling ngan blogger2 lg
asyik longkang je
haha


Entry Terkini: Aksi Panas Blogger Mendapat Bantahan di Facebook!

Nay said...

haha .. mana ada pakar la yana :P
tahniah .. sebab hebat :P

jackieKOH said...


wooo..ad lg yg hupdate.. adeii.. haha

jom team ngan aku nanti.konfem strike je.. heheh

Entri Terbaru : PANAS! Dia GAY, tapi suara sedap!

Halusinasi said...

Cik Reena Tan : Gambar paling atas la dr camera Penyu...yang lain2 tu ada jugak. nak update guna gambo dia ni, kang dia marah plak...waaa

Fahmi : Nanti Yana update kan ok?

Admiral Hafiz : alamak, ada nada merajuk di situ...tak mo majuk2 k? Lain kali kita lawan lagi^^

Nay : hebat tang mana tu?haha

jackieKoh : hoho, jom2 jadi teamate! nanti kita lawan yek^^

RUZZEZANIE said...

ye..setuju..best tapi pening..

kaizen said...

rajinnyer g gath...

*jeles nih....

Penyu said...

pesal yana tanak guna gambo penyu tu. penyu tak buat punya entri gath sebab penyu tak gi kan..

Halusinasi said...

ruzz : pening sebab byk lokasinya^^

kaizen : hehe, rajin la sangat^^

Penyu : alamak, dia dah marah plak. Nanti Yana letak k? tunggu, amik masa sikit^^

Muhammad Asyraf said...

euwwwww (ayat bro jacky) menci tau ~ HAHAHA !

Fahmi Mahat said...

okay... FM tunggu yea =)

Fahmimahat

Halusinasi said...

Ashraf : ish2, tak mahu benci2..Eeeuuuwww

Fahmi : nak letak gambar macho Fahmilah...haha^^

Penyu said...

penyu tak gi... jadi takdelah gambo penyu. ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...