Contest Recommend Lagu Terbaik

Masa tengah blogwalking, terjumpa dengan 1 blog yang buat contest ni. Macam best je. Apa lagi, aku pun join je. As you all know, music is my passion! Of course, aku akan memperkenalkan lagu yang terbaik untuk tuan blog ni mendengar. Apa kata aku perkenalkan lagu Jepun untuk kamu? Ok tak? Gerenti layan la...

Inilah lagunya, Mugen Loop dari band .heidi! Gerenti layan la bro

Sebenarnya, lagu ni adalah ending untuk anime kegemaran aku, Kaichou wa Maid-sama. Harap kamu suka ya.

Aku nak tag kawan2 aku untuk join contest ni, Kak Siti dan syirahusna

Kalau korang nak join gak, meh klik kat sini.

P/S : Aku memang asyik ulang lagu ni. Suka!!!

2 doa buatku makin comel:

el-janna said...

wa~ best la lagu ni jgk~

Halusinasi said...

memang best! sanggup ulang lagu ni byk kali^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...