Top 10 Anime Bertemakan Vampire

Kali ni aku wat tema pula, tema "vampire"
Sememangnya aku agak addicted dengan tema anime macam ni^^
Terutama Vampire Knight!
Kalau nak tahu, aku juga peminat tegar siri drama Vampire Diaries
Terima kasih pada cik abang sebab tolong muat turun untuk season 2 siri tu
Tak sabar nak tengok sangat2
Ohh...sudah2 lah, apa lagi jom tengok anime yang best2 ni!!!

Tangga ke-10
Trinity Blood

Tangga ke-9
MoonPhase

Tangga ke-8
Hellsing 

Tangga ke-7
Vampire Knight

Tangga ke-6
Tsukihime, Lunar Legend

Tangga ke-5
Blood+

Tangga ke-4
Vampire Knight Guilty

Tangga ke-3
Ghost Hunt

Tangga ke-2
Bakemonogatari

Tangga ke-1
Hellsing Ultimate

Kalau korang perasan, anime tema ni, kostum dan pakaian sangat stailo^^
 Teringin nak pakai macam tu...waaa...
Lagi satu, mesti berkaitan dengan darah, menakutkan!!!

3 doa buatku makin comel:

Falconz Soulkillerz said...

nampak jer entry pasal vampire tros haku bw kat blog ni.. hahahahha..i like.. hehe

Myra Jay said...

anime psl vampire ni kurang tngok le. yg tngok pun blood+

Halusinasi said...

falconz : hehe...i like too...addicted dgn anime jns ni...

myra : blood+ memg best...menarik cte tu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...