Siapa Mahu Kartunkan Muka?

#STICKY POST!

Hye semua! Sekadar nak buat survey, ada tak yang mahu kartunkan muka? Maksud aku, menjadikan wajah seperti vector image. Contohnya seperti di bawah :

Ini adalah imej asal - Hiro Mizushima

Wajah akan dikartunkan seperti ini
Setakat ini, aku hanya gunakan sama ada Flash atau Illustrator

Ini adalah salah satu contoh. Cun bukan?

Kalau ada yang berminat,  boleh e-mailkan gambar di halusinasi90@gmail.com
RM20 sahaja..

Jangan lupa berikan detail seperti 
Nama :
No Tel :
Nak buat dalam bentuk sama ada kad ucapan, gambar atau poskad

10 doa buatku makin comel:

Dzarief Zuhdi said...

henshinn!!.. Change beetle.. haha.. Feveret kamen rider tuh..

Klau nak gambaq dikatunkan jadi cam goku boleh tak?? ahaha

kaizen said...

Henshin!!! De-de-deacde!!!

Anonymous said...

gile mahal 20 ringgit

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ,. boleh try nie ,.

*zana perlu kan pertolongan ,. click sini ,.
http://syazanasani88.blogspot.com/2011/06/mohon-kerjasame-blogger-sekalian.html

Halusinasi said...

Dzarief : haha, bergantung pada skill juga...setakat ni tak boleh lagi^^

kaizen : haha, peminat Kabuto ok?

anon : sebab susah nak buat la sy letak harga RM20. Itu dh kira berpatutan berbanding harga luar...

Zana : akan kunjungi ke sana^^

Muhd Fadil said...

untuk abang, boleh je kan free? *terus abang kan??*

Halusinasi said...

errrr....larikk

kerisperak said...

gune flash wat vector? camna tu? mohon tunjuk ajar leh? (^___^)

Halusinasi said...

haha, mcm ni...trace balik je...^^
bukan ke format dlm flash ada vector?

kerisperak said...

owh yeke? flash version mane? macromedia flash? flash mx? ke adobe flash? hurm.. menarik..menarik.. thanks = p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...