Fast and Furious 5 ~ Memang Terbaik!

Yesssa, lega rasanya Blogspot kembali beroperasi seperti biasa. Sangat-sangat gembira kerana dapat update apa yang berlaku hari. Disebabkan blog tak dapat update petang tadi, aku ambil keputusan untuk menonton Fast and Furious 5 bersama adik lelakiku, Syafiq. Sempat juga kejar masa nak masuk panggung wayang. ^^


This movie just grab my attention. Totally best of the best. Salah satu movie yang memang aku rasa berbaloi untuk tonton. Suka dengan plot cerita ini yang sememangnya tak buat aku mengantuk dan bersengkang mata. Kalau ada sesiapa yang suka cerita yang penuh dengan aksi, aku memang rekemenkan sangat2 cerita ni. Wajib tonton bagi pecinta filem.

Banyak scene yang best dalam filem ni. Dan ada yang membuatkan jantung aku berdegup laju, berdebar dengan semua scene dalam cerita ni. Scene 2 pelakon botak pun membuatkan aku nak jerit "Awesome! WOW! (Alamak, spoiler kat sini). Pastu ada pengumpulan watak-watak dari filem-filem sebelum ni membuatkan aku makin teruja menonton. Lebih-lebih lagi mereka bersatu sebagai 1 kumpulan untuk mencuri duit 100 juta dollar.

Aku bagi 4/5 bintang untuk filem ini. Bagaimana pula dengan korang?


P/S : Aku sedar aku terlambat untuk menonton cerita ni. Semata-mata untuk tonton bersama adik. Tunggu dia habis peperiksaan pertengahan tahun.

P/S/S : Nak tonton filem Priest dan Nur Kasih. Can't wait!

9 doa buatku makin comel:

beLLa said...

bestnya! nak tgk cite ni jugak! ;p

Halusinasi said...

memang best..hehe...cepat2 tgk sebelum terlambat^^

Encik Bulan said...

this weekend Insyaallah..hari tu pegi penuh..huhu

jackieKOH said...


Fast 5 besttttt!!! hehe

Entri Terbaru : Aksi hebat, fast 5 best!!

Halusinasi said...

Encik Bulan : memang best giler2 cerita ni..wajib tonton!

Jackie : yup2, sgt best!

.dora said...

Hehe kalau aku pergi tengok NK, itu akan jadi movie Melayu kedua yang aku tengok di cinema :)

Halusinasi said...

haha, betul jugak tu..jrg sgt2 tonton filem Melayu ni^^

-Faridz- said...

sbb sy mnt kete. 4.5/5 :P

Halusinasi said...

hehe...suka aksi mereka..unik^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...