Kini, Photoshop dan Flash Menjadi Rakan Setia

Wow, setelah sekian lama aku tak sentuh pelbagai software ni, tetiba sejak 2-3 hari ni, aku semakin dekat dengan mereka. Photoshop, Flash dan Premiere Pro. Aku mengasah balik otakku untuk mengingat apa yang pernah aku belajar selama ini. 

Dan inilah hasilnya : 


 


Gambar yang terakhir tu, aku jadikan picture profile di Facebook, cun tak?

Alhamdulillah, aku masih mengingati apa yang aku belajar setelah hampir setahun aku habis belajar Diploma sebelum ni. Aku masih perlu belajar, kerana masih banyak kekurangan dalam diri ni. Aku tak sehebat kawan2 aku yang lebih pro dalam melukis dan mewarna.

P/S : Mengimpikan pen dan tablet. Ntah berapa harganya. Aku mesti dapatkannya!

12 doa buatku makin comel:

ZACK ENTRY said...

yang ketiga tu memang comel..^^,

Muhd Fadil said...

tolong buat satu ~~~

Nazrey Dylandy said...

paling murah boleh dapat dalam rm2++ kott .. :)

Halusinasi said...

zack : terima kasih^^

fadil : boleh je...^^ InsyaAllah^^

nazrey : fuiyooo!! demand kot...

kaizen said...

pen n tablet ikot size..member beli aritu 6++

Halusinasi said...

yosshhh, nk beli nanti^^

bila blog bercerita said...

makkkkk....yg last 2 someyl laaaa~~~

Halusinasi said...

terima kasih^^

fyna said...

tomey2....
;)

Halusinasi said...

terima kasih fyna~

Fahmi Mahat said...

yana, cantik! semua fahmi suka~ =)

cam ni yana kata yana tak de bakat melukis?
abis klu ni bukn bakat, fahmi punya bukit kut. takpun biskut..

XD

tahniah! kipidap! i like~

regards,
FAhmimahat

Halusinasi said...

terima kasih Fahmi. Yana hanya boleh meniru watak2 lain. Yana memang tak reti nak ada character sendiri. Tu yang menjadi masalah

Thankz 4 ur support^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...