Akukah Perempuan Yang Obses Dengan Anime??

Klik untuk besarkan imej

Aku dah gelak guling-guling bila tengok keyword kat Nuffnang aku paling tinggi adalah perempuan yang obses dengan anime. Akukah yang dimaksudkan itu? Kalau aku yang dimaksudkan, terima kasih banyak-banyak ye. Aku bukanlah terlalu obses, cuma menyampaikan apa yang aku tahu, apa anime yang aku dah tonton melalui blog ini. Aku juga bukanlah pengumpul barang, figura anime ni. (Sedih. Duit tak banyak lagi nak beli semua itu...)

Amanda Amani pun ada gak ke? Uishh, popular gak Amanda Amani ni yek? Najwa Latif pun ada. Padahal blog aku bukanlah blog tentang artis. Hehe, kelakar rasanya tengok keyword referral kali ni. 

Tapi memang tak boleh lawan keyword refferal yang dulu. Kalau nak tahu, sila baca SINI.

10 doa buatku makin comel:

Muhd Fadil said...

untongla kannnnnn.. dah ade admire la dia skang. heheeh

Dea said...

caner leh tersesat yerk...:P

Halusinasi said...

Fadil : admire mana plak ni?? aduyai...

Dea : tula pasal..gelak byk dh ni...

-Faridz- said...

haha admire tuu~

Halusinasi said...

ni sorg lagi, tak pasal2 aku sekeh gak kepala tu..

Muhd Fadil said...

admire laaaa.. ala.. ala.... yang tuuu...

kaizen said...

ceciter... hehehe

-Faridz- said...

haha grgnye dyana~

Halusinasi said...

Fadil : udah2la tuuu...

kaizen ; tak tahu nak start dr mana...

Faridz : tahu pun....haha

-Faridz- said...

haha tkt2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...