Pengumuman Contest : JOM COVER MULUT!

Minta maaf sangat2 sebab tak dapat nak umumkan pada 19 Mac yang lepas. Marahkan si broadband comel ni pun tak guna jugak. Dia pun dah berkhidmat selama 2 tahun lamanya. Super slow motion kerjanya semalam. Nanti kalau sudah ada P1Wimax atau UniFi, mesti aku ucapkan selamat tinggal padamu. Huahuahua...

Ok2, sekarang kita umumkan siapakah pemenang bagi contest ini! :

Saguhati
Peserta No 51: kuccieda
Sweet macam gula2 la kamu berdua ni!

Peserta No 55: shazwani
Hoho, macam nak berjuang la... Bertukar kepada Power Rangers!

Peserta No 90 : FurBall 
I like Domo too!

Ketiga
Peserta No 118 : pOlkadOnut 
That's totally true! Action speaks louder than words..

Kedua
Peserta No 101 : intanHYUN
Reaksi muka kami menambat hatiku!

Pertama
Peserta No 169 : Ingg Bulok
Seksinya bibir kamu! 

Tahniah kepada semua pemenang! Hadiah Kedua dan Ketiga adalah shawl dan inner dari Moe Closet! Hadiah Saguhati masih lagi misteri...hehe

P/S : Para pemenang diharapkan menghantar Nama Penuh, Alamat dan No Telefon ke halusinasi90@gmail.com secepat yang mungkin ye!

14 doa buatku makin comel:

ZACK ENTRY said...

tahniah kepada pemenang contest..:)

Fieq Eum said...

tahniah ingg :)

plankton said...

congratz ingg

nuru anahh said...

congrats ing ! :)

ctok^_^chan said...

waa x sangka dpt no 3! sj try n error. btw, thanks a lot. nway, xtau np nm tu polkadonut..people call me ctok chan. =p

Halusinasi said...

alamak, salah letak nama yek? minta maaf, erroe di situ..hehe...takpe2, asalkan dh menang!!

shazwani said...

yeaaaa...menang saguhati pun orait jgk..tq cik Halusinasi..
tahniah bt pemenang2 yg lain jgk...

_kusangka muram sepanjang hari,
_selepas dimarah lecturer xhenti2,
_xsangka menang hadiah saguhati,
_terbitla senyuman manis sehingga menjilat jari. TQ

ingg bulok said...

halusinasi, da dspat lom email dari zterahim@yahoo.com.my??
tak sabar dapat hadiah webcam..huhu^^
by the wat, thanks sebab memilih ing sebagai pemenang...

Halusinasi said...

shazwani : sama2...wah, ada pantun. Alamak, tak reti nak balaslah, hehe

ingg : dah dapat, akan pos hari jumaat ni kot sebab pengangkutan tak ada...huhu

FurBall said...

saguhati pon ada hadiah ke??baru perasan lew..maaf!!~_~

Halusinasi said...

hehe...dh hantar maklumat kat email tak?

siti said...

cik halusinasi! hehe. parcel kamu anta da smpai. sy da amik td. shawl n inner tu sgt chantek, tq byk2!! suke gile. dpt je trs try. hehe. maseh2. =)

ctok^_^chan said...

cik halusinasi! hehe. parcel kamu anta da smpai. sy da amik td. shawl n inner tu sgt chantek, tq byk2!! suke gile. dpt je trs try. hehe. maseh2. =)

ops, sori terguna emel len plk. takut kamu konpius. hehe.

Halusinasi said...

hehe, sama2...alhamdulillah smpai gak parcel tu, risau kalau tak smpai...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...